NIEUWSNaim Audio

Nieuwe NaimUniti nu te beluisteren


Redactie HiFi.nl | 10 juni 2009 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

De NaimUniti werd afgelopen februari door Naim tijdens de Bristol Hifi Show aangekondigd als de nieuwe alles-in-één speler voor muziek. We hebben er vervolgens even op moeten wachten, maar vanaf nu kunnen we melden dat de NaimUniti bij een aantal dealers zijn plek heeft gevonden en klaar is om beluisterd te worden.

Naim heeft de NaimUniti ontwikkeld door goed te kijken naar de behoefte van consumenten om alles geïntegreerd in één product te hebben. Veel muziekliefhebbers gebruiken meerdere apparaten als bron voor het beluisteren van muziek, met als gevolg vaak meerdere afstandsbedieningen, het innemen van kostbare ruimte en velerlei kabels waarmee alles verbonden moet worden.

De NaimUniti heeft een groot aantal ingebouwde bronnen: CD, FM/DAB, Internet Radio, MP3/iPod, USB en ingebouwde DAC. Het apparaat biedt ook de mogelijkheid om muziek te streamen middels UPnP en de mogelijkheid de NaimUniti draadloos te verbinden met het thuisnetwerk.

De optionele `N-link`, de door Naim ontwikkelde iPod aansluiting biedt gebruikers de mogelijkheid om via de achterzijde hun iPod op te laden en met de NaimUniti te verbinden. Hiermee wordt tevens de muziekbibliotheek van de Ipod op het informatiescherm van de NaimUniti getoond.



Prijs en beschikbaarheid
De NaimUniti is vanaf heden te beluisteren bij een groot aantal Naim dealers. Wilt u de Naimuniti zelf beluisteren, neem dan telefonisch contact op met Latham Audio BV. De consumentenprijs in de Benelux is 2975 euro

Meer info: website

MERK

EDITORS' CHOICE