NIEUWSPhilips

Nieuwe Philips Blu-ray spelers


Redactie HiFi.nl | 05 juni 2009 | Philips

(ingezonden mededeling)

Philips voelt de vraag bij consumenten voor HD-ready flat-TV’s en thuisbioscoop beleving toenemen en brengt daarom een breed portfolio van Blu-ray spelers uit. Recentelijk zijn de Philips BDP5000 en BDP7300 geïntroduceerd en nu zijn ook de BDP3000 en de BDP9100 beschikbaar.

De nieuwe Blu-ray spelers van Philips zijn compatibel met de Blu-ray films in 1080p-formaat (progressive scan) aan dezelfde snelheid (24 frames per seconde) als in de bioscoop, met volgens Philips een uitzonderlijk niveau van detail, scherpte en kleurverzadiging. Ook je bestaande dvd-collectie krijgt een tweede leven: dvd’s worden door deze apparaten geüpscaled waardoor de beeldkwaliteit sterk wordt verbeterd.

Philips BDP9100

De Philips BDP7300 biedt surround sound zonder kwaliteitsverlies dankzij de decoding, in alle 7.1 kanaals HD-audioformaten, zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Gekoppeld aan de Philips algoritmen die videoartefacten verwijdert en de 3D-ruisonderdrukkings-systemen die eventuele storingen in de beeldkwaliteit neutraliseren, biedt het apparaat een volgens Philips meeslepende bioscoop beleving.

De reeks Blu-ray spelers is DivX Ultra Certified en is compatibel met gangbare formaten zoals WMV, MP3, WMA en JPG. Op de Philips BDP5000 en BDP7300 zijn deze formaten makkelijk toegankelijk via de Hi-Speed USB 2.0-poort, vooraan op de speler.

Alle nieuwe Blu-ray spelers van Philips ondersteunen BD-Live. Met BD-Live en een internetverbinding kan de consument het beste halen uit zijn BD-Live-compatibele Blu-ray discs, zoals speciale te downloaden online content, online extra’s en online transacties. De BD-Live content kan worden opgeslagen op het ingebouwde geheugen van 1 GB.

Philips BDP7300

Alle modellen van deze nieuwe reeks worden gekenmerkt door het stijlvolle design van Philips, met zachte lijnen en een glanzend zwarte finishing.
 
Beschikbaarheid en prijzen
Alle vier de nieuwe modellen zijn per direct beschikbaar tegen de volgende adviesprijzen:

  • BDP7300:  329,- euro
  • BDP3000:  199,- euro
  • BDP9100:  399,- euro
  • BDP5000:  279,- euro
     
MERK

EDITORS' CHOICE