NIEUWSHarmonix

Nieuwe Harmonix Spike Bass-X

Redactie HiFi.nl | 31 mei 2009 | Harmonix

(Ingezonden mededeling)

Harmonix Tuning geniet een steeds groeiende populariteit onder de serieuze muziekliefhebbers en audiofielen die de prestaties van hun audioset meer dan wezenlijk willen verbeteren.

Dat deze accessoires echt bijzondere prestaties neerzetten wordt echter door velen nog totaal onderschat. Natuurlijk zijn het geen goedkope accessoires, ook bij lange na niet de duurste, maar behoren wel tot de besten. Denk daarbij aan audioracks, akoestiekverbeteraars, stroomdividers en conditioners en niet te vergeten audio-kabels waarvoor grof vaak geld wordt betaald, en een resultaat van  `low value for money`, aldus de importeur.

Het eindresultaat met Harmonix is volgens Daluso buitengewoon goed. Vergeet hiervoor zeker niet de importeur en dealers te raadplegen, en vraag altijd voor professioneel advies en ondersteuning. Zeker de moeite waard.

De ontwikkelaars van het Japanse Harmonix streven continu naar het hoogste niveau van muziekweergave, en dat betekent productinnovatie. Dat Harmonix hard werkt aan deze weg is goed te zien aan de wijzigingen in het assortiment. In de laatste drie jaar is bijna het gehele pakket van tuning producten vervangen door verbeterde producten, en de verbeteringen waren nooit gering. Dit wordt wederom onderstreept door de komst van de RF-900 MK2 en RF-909X MK2 Spike Bases.

Eigenlijk zijn dit geen MK2`s maar echt nieuwe ontwerpen. De nieuwe Real Focus Spike Base-X versies tenderen volgens de importeur sterk naar nog meer muzikaliteit en realisme in de muziekweergave dan de originele versies.

De RF-900 MK2 presteert zelfs beter dan de originele RF-909X, en de RF-909X MK2 beter dan de originele RF-999MT. 

Voor meer informatie: Benelux-importeur Daluso T +31(0)611354725 of www.daluso.nl


EDITORS' CHOICE