NIEUWS

HiFi.nl zoekt contentmanager

Redactie HiFi.nl | 26 mei 2009

HiFi.nl zoekt enthousiaste contentmanager (m/v)
voor + 8 uur per week

HiFi.nl is het toonaangevende hifi-platform voor het Nederlandse taalgebied.

HiFi.nl brengt dagelijks het laatste hifinieuws, publiceert wekelijks hardware- en muziekrecensies, achtergrondartikelen en verslagen van winkel- en importeursbezoeken, en dat alles vanuit de eigen, door internetuitgever Xingo bestierde, onafhankelijke redactie.

Voor de redactie in Tilburg zijn we op zoek naar een enthousiaste contentmanager die voor één dag in de week het team wil komen versterken, en die daarnaast af en toe vanuit huis kan werken.

De Functie

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het bijhouden en opschonen van de tweedehands rubriek, het aanpassen en aanvullen van informatie over merken, winkels en importeurs, en het vullen en up-to-date houden van de productendatabase. Duizenden lezers van HiFi.nl maken dagelijks gebruik van al deze gegevens, en het is dan ook essentieel dat de informatie die op HiFi.nl wordt getoond voor 100% klopt.

Wat we Vragen

We zijn op zoek naar een accuraat en betrouwbaar persoon die zich bewust is van het belang van deze functie, en die op integere wijze kan omgaan met bedrijfsgevoelige informatie. Affiniteit met muziek en hifi is vanzelfsprekend een pré.

Wat we Bieden

Wij bieden een bijzonder interessante werkomgeving waarin je met veel facetten van hifi in aanraking komt en waarin je, na een korte inwerkperiode, in grote mate de ruimte krijgt om zelfstandig te werken.

De te werken uren en de beloning zullen in overleg worden vastgesteld. De kandidaat moet bij voorkeur voor langere tijd beschikbaar zijn.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze uitdagende functie, dan kun je een brief met motivatie sturen naar:

Xingo BV
Stadhuisplein 343
5038 TH Tilburg
Tav. Max Delissen/redactie HiFi.nl

E-mailen mag ook. Het adres is redactie@hifi.nl, t.a.v. Max Delissen. Vergeet niet om in de onderwerpregel van je bericht Vacature Contentmanager te vermelden!

De procedure is inmiddels afgerond, reageren op deze vacature is niet meer mogelijk.


EDITORS' CHOICE