NIEUWSKenwood

Kenwood lanceert compacte K–323


Redactie HiFi.nl | 25 mei 2009 | Kenwood

(ingezonden mededeling)

Kenwood Corporation zal eind mei een nieuw hifi systeem lanceren uit de K-Serie met de naam K-323. Een compact systeem met een sobere doch stijlvolle vormgeving. 

Al sinds de eerste release in december 2004 wordt het compacte K-serie hifi systeem erkend als een mooi product met goede audiokwaliteit. Inmiddels zijn de eisen die gesteld worden aan een hifi systeem veranderd: men wil een kwalitatief goed product maar het moet er ook nog zodanig uit zien dat het niet misstaat bij een flatscreen tv. De `K-323 Compact Hifi System` is een product met een nieuw design-concept. De Kenwood is een alles-in-een product, uitgerust met een versterker, cd speler en luidsprekers en omhulst in een solide en goed ogende aluminium behuizing. 

Voor de versterker heeft Kenwood gekozen voor full digital processing. Dit zorgt volgens Kenwood voor de hoogste precisie in signaalversterking. De luidspreker behuizing heeft een volume van 2 liter en is gemaakt van mdf om akoestische eigenschappen te optimaliseren. Door de 2mm dikke aluminium behuizing worden eventuele negatieve invloeden van vibratie op het geluid uitgesloten.

Dankzij de compacte afmetingen is de K-323 flexibel te plaatsen. In de woonkamer, keuken, slaapkamer overal kunt u genieten van uw favoriete muziek.

Aanvullende info:
Gemiddelde verkoopprijs: 399 euro
Meer info: www.kenwood.eu

EDITORS' CHOICE