NIEUWSNAD

NAD/DALI prijsvraag op Muziek.nl


Redactie HiFi.nl | 01 mei 2009 | NAD

Dat u voor onder andere muziekrecensies, interviews, achtergrondartikelen, nieuws en columns bij dé nieuwe muziekportal van Nederland aan het juiste adres bent, had u misschien al meegekregen. Er is nu nog een goede reden bijgekomen om eens een kijkje te nemen:  er valt een NAD/DALI set te verdienen in een prijsvraag die voor de Hifi.nl lezer toch niet zo moeilijk mag zijn!

Zoals we al vertelden tijdens de introductie van Muziek.nl, vinden wij dat mooie muziek en goede geluidskwaliteit bij elkaar horen. Zo ook AND Benelux, importeur van onder andere NAD en DALI. Immers, bad sound kills good music. De gelukkige winnaar van de prijsvraag krijgt een NAD/DALI set ter waarde van 1300 euro cadeau, bestaande uit de C315BEE versterker, C515BEE cd speler en Lektor 1 luidsprekers.


 
NAD bouwt al ongeveer 30 jaar topkwaliteit muziekapperatuur en valt regelmatig in de prijzen.  Zo ook de set die je nu kunt winnen. Deze set kreeg vijf sterren (het maximum) in het toonaangevende hifi-tijdschrift What Hifi! en een prestigieuze EISA-AWard. DALI timmert al ruim 20 jaar aan de weg. De nieuwe Lektor-serie is weer een pareltje in de kroon van deze Deense luidsprekerbouwer. NAD en DALI samen staat garant voor jarenlang muziekplezier.

MERK

EDITORS' CHOICE