NIEUWSPioneer

Pioneer`s nieuwste receivers

(Gezien op internet)

Binnenkort zal de nieuwste generatie Pioneer home cinema receivers op de markt komen. Dat meldt de internationale Pioneer website.

Onderverdeeld in vier verschillende types met veel connectiviteit, heeft de klant de keuze uit de VSX-1019AH, VSX-919AH, VSX-819H en de VSX-519V. De eerste drie ondersteunen iPhone en iPod (met softwareondersteuning en aansluiting op de voorzijde, wat weer een dockingstation scheelt) en ondersteunen de nieuwste audio formaten DTS-HD Master Audio en Dolby TrueHD. Verder hebben de drie hoogste modellen technieken aan boord om het geluid van gecomprimeerde audiosignalen te kunnen verfraaien.

De 1019AH en de 919AH zijn in staat om analoge bronnen om te kunnen zetten naar HDMI, de andere twee kunnen videasignalen upscalen tot 1080p.

Alle receivers hebben een HDMI repeater en ondersteunen videotechnieken als DeepColour, x.v. Colour en kunnen Lip Syncen. Een multi-zone aansturing is ook mogelijk. De eerste drie modellen hebben ook Pioneer`s Multi-Channel Acoustic Calibration inmeettechniek aan boord om het geluid aan de akoestiek aan te kunnen passen.

De twee hoogste modelle, de VSX-1019 AH en de VSX-919AH ondersteunen ook nog eens het Precision Quartz Lock System, om in combinatie met een met deze techniek uitgeruste BluRay speler een dynamische en jittervrije weergave te kunnen produceren van cd`s.

De goedkoopste twee receivers worden verwacht in mei, de twee luxere telgen komen op de markt in juni van dit jaar.


EDITORS' CHOICE