NIEUWSPioneer

Pioneer luidsprekers voor in natte ruimtes

(ingezonden mededeling)

Lekker in de kuip na een heerlijk zeiltochtje, of spannend planeren over het ruime sop met een stevige beat als sausje. Het kan allemaal met de nieuwe Pioneer Marine speakers. 

Deze luidsprekers zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op allerlei boten maar kunnen ook in andere vochtige omstandigheden  zoals terrassen, badkamers en buitenkeukens gebruikt worden.  Alle zeilen werden bijgezet om deze luidsprekers te laten overleven in de harde omstandigheden op zee. Zo zijn ze 100% waterproof afgedicht en is de surround ring van de conus anti-UV en waterproof. De bedrading en de terminals zijn verguld om corrosie geen kans te geven, terwijl de afwerking in witte AES kunststof eveneens UV-bestendig is.  Afwateringskanaaltjes zorgen voor de snelle verwijdering van overkomend spatwater, terwijl de 2mm dikke pakking ervoor zorgt dat het water niet langs de zijkanten een weg naar achter zoekt. Ook de magneet is beschermd met een pakking.

Drie versies brengt Pioneer op de markt, een 20cm 2-weg speaker van 200W, een 16cm 2-weg van 160W en een 16cm met dubbele conus van 100W.  Alle modellen hebben een witte watervaste conus, terwijl de 2-weg versies uitgerust zijn met een dome tweeter voor een optimale geluidsweergave.


Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen:

  • TS-MR1600 99 euro
  • TS-MR1640 139 euro
  • TS-MR2040 209 euro

 


EDITORS' CHOICE