NIEUWSDynaudio

Dynaudio Evidence Master show bij RAF


Redactie HiFi.nl | 04 april 2009 | Dynaudio

Omdat RAF in Amsterdam dit jaar haar 40e verjaardag viert worden tal van speciale activiteiten georganiseerd.

Zo is van 9 tot 25 april de Dynaudio Evidence Master te beluisteren, dezelfde luidspreker die de afgelopen twee maanden met Jan Douwe Kroeske mee op tournee is geweest tijdens de 2 meter het Theater In tournee.

Tijdens de show zullen de Evidence Master`s worden aangestuurd door een bijzondere set van Leema, namelijk de Pyxis voorversterker, Altair monoblokken en de nieuwe Agena phono voorversterker. Als platenspeler zal een Transrotor Orion of een Roksan PMS3 dienst doen.

Alle klanten die tijdens deze demodagen een set Dynaudio luidsprekers aanschaffen krijgen een exemplaar van de nieuwe 2 Meter Sessies driedubbel-verzamel-cd kado.

En over 2 meter Sessies gesproken, op (Goede) vrijdag 10 april verzorgt Jan Douwe Kroeske in hoogst eigen persoon drie korte versies van zijn show in de winkel van RAF. In ongeveer een uur tijd vertelt hij de allerleukste anekdotes uit 22 jaar 2 meter Sessies, en laat hij geweldige muziek uit zijn enorme 2 Meter archief horen.

Deze mini-shows zijn te zien tussen 11 en 12, tussen 1 en 2, en tussen 3 en 4. Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor deze bijzondere gebeurtenis is het verstandig om van tevoren even contact op te nemen met RAF, zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan.

RAF: 020-5411300

MERK

EDITORS' CHOICE