NIEUWS

Marmitek zet de speakertjes buiten

Redactie HiFi.nl | 02 april 2009

Ingezonden mededeling

Met de Speaker Anywhere400 van Marmitek luistert u overal in en om het huis naar uw favoriete muziek. Zonder gedoe met kabels, gaten boren of kabelgoten. De draadloze speakers gaan gewoon met u mee naar de tuin, keuken of badkamer. Genieten van uw nieuwste muzikale ontdekking tijdens het koken of het klussen in de tuin.

Moeiteloos een gezellig sfeertje creëren bij een BBQ, zonder dat het volume in huis voluit hoeft. Of relaxed met een glas wijn in bad, ondergedompeld in het geluid van uw lievelingsband. De mogelijkheden van de Speaker Anywhere400 zijn eindeloos.

Marmitek Speaker Anywhere400

Bovendien zorgt Marmitek zoals altijd voor optimaal gebruiksgemak. De zender is geschikt voor elke audio-uitgang van bijvoorbeeld uw iPod, TV, Cd-speler of MP3/MP4-speler. En met behulp van ‘auto tuning’ vindt de Speaker Anywhere automatisch de juiste frequentie. De speakers zijn regenwaterdicht en daarmee zeer geschikt voor buitengebruik.

Glashelder geluid

Goede muziek is altijd welkom. Een energiek nummer helpt ’s ochtends bij het wakker worden, een mooie cd zet de sfeer tijdens een gezellige avond en wie zingt er nou niet onder de douche? De Speaker Anywhere400 geeft u de kans om overal in huis uw muziek optimaal te beleven. De zender gaat dwars door muren en plafonds! Luid, duidelijk en glashelder. Optimale muziekbeleving door hoogwaardig, omni directionele tweeweg audio techniek. Het geluid wordt 360° rondom verspreid.

Prijs

De Speaker Anywhere400 wordt geleverd inclusief voedingsadapters (al werken de speakers ook op batterijen) en praktische aansluitbenodigdheden. De adviesprijs ligt op € 149,95.


EDITORS' CHOICE