NIEUWSBel canto

Nieuwe distributeur Bel Canto


Redactie HiFi.nl | 16 maart 2009 | Bel canto

Dimex is met recht trots te kunnen melden dat het bedrijf importeur is geworden van Bel Canto High End apparatuur. Bel Canto heeft de afgelopen jaren een traditie opgebouwd als innovatief merk. De modellen van Bel Canto kenmerken zich dan ook door grote prestaties tegen aantrekkelijke prijzen.

Bel Canto past de allerbeste componenten toe die wereldwijd verkrijgbaar zijn om hoogwaardige prestaties te bereiken. Door het compacte ontwerp zijn de signaallijnen kort waardoor elk geluid ongehinderd passeert en en alleen de muziek aan het woord laat.

Bell Canto e.One
 
Bel Canto is een welkome aanvulling op het huidige assortiment van Dimex verkrijgbaar. Waar het Cambridge Audio prijsniveau ophoudt wordt dit door Bel Canto aangevuld. Evenals dit bij alle andere merken die door Dimex gevoerd worden het geval is zal Bel Canto selectief gedistribueerd worden.

Bel Canto e.One

De e.One lijn van Bel Canto is ontworpen met slechts één doel voor ogen: het aanbieden van een complete lijn van compact vormgegeven apparatuur met de best mogelijke prestaties. Daarmee is de e.One representatief voor de kwaliteit en innovatie die Bel Canto biedt.
 
e.One representeert de synthese van 15 jaar kennis en ervaring die opgedaan is bij Bel Canto met het ontwerpen, produceren en perfectioneren van apparatuur in de allerhoogste kwaliteitsregionen. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente ontwikkelingen; door deze slim toe te passen kon een volledig nieuwe en zeer compacte lijn audio-apparatuur op de markt gezet worden waarvan elke component een nieuw en ongehoord hoog niveau aan ‘‘audiorealisme‘‘ representeert, daarmee bewijzend dat slimmer ook veel beter is.

EDITORS' CHOICE