NIEUWSPhilips

Audible en Philips tekenen technologieovereenkomst

Redactie HiFi.nl | 09 maart 2009 | Philips

De nieuwe GoGear draagbare audio- en videospelers van Philips krijgen de komende jaren toegang tot de catalogus van Audible. Daarmee kunnen dragers van de GoGear apparatuur kiezen uit een van de ruim 50.000 titels van gesproken boeken van Audible, onderdeel van Amazon.

Dankzij deze samenwerking zullen gebruikers van de Philips GoGear draagbare audio- en videospelers van 2009 toegang krijgen tot de meer dan 50.000 titels van gesproken boeken van Audible. Dit bevat de huidige bestsellers, geschiedkundige boeken, romans, speeches, zakelijke titels en literaire klassiekers. Bovendien zullen de Audible-compatibele Philips GoGear-spelers aangeboden worden met een gratis testsessie op Audible.

Philips GoGear Spark

De eerste AudibleReady audio- en videospelers die in 2009 worden uitgebracht zijn de GoGear Spark, GoGear Ariaz, GoGear Vibe, GoGear Muse en GoGear Opus. Ze zullen het nieuwste bestandsformaat van Audible ondersteunen, met gesynchroniseerde tekst en beelden. Dankzij dit bestandsformaat zullen Philips GoGear gebruikers audioboeken en andere gesproken content van Audible kunnen kopen, naast fotoboeken en bekroonde literaire werken voor kinderen en tieners op AudibleKids.com.

MERK

EDITORS' CHOICE