NIEUWSB&W

Porsche Panamera met Burmester

Redactie HiFi.nl | 19 februari 2009 | B&W

Een Porsche heeft van zichzelf een bijna audiofiel geluid. Wanneer de berijder de Porsche motor tot het uiterste drijft is dat voor velen een genot voor het oor. Dit geluid, dat wordt ontwikkeld in Weissach, krijgt nu ook binnen in de Porsche een passend vervolg. Met behulp van Burmester uit Berlijn. De twee Duitse grootmachten blijken tot veel in staat.

Het eerste resultaat van de samenwerking is het als optie beschikbare Burmester Ultimate High-End Surround Sound System voor het nieuwe Porsche model Panamera. Vanaf het begin van de ontwikkeling is nauw samengewerkt met als resultaat dat het gehoormatige concept en het interieurdesign een perfecte synthese vormen.

Porsche Burmester

Zestien gescheiden versterkers met een totaal vermogen van ruim 1000 watt en een totaal conusoppervlakte van 2,400 cm2 waaronder Ribbon Tweeters verdeeld over 16 Luidsprekerunits die speciaal voor de Panamera werden ontwikkeld. Speciale software kan via de gemakkelijk en comfortabel te bedienen menu functie zorgen voor een exacte geluidsinstelling voor elke individuele zitplaats waarbij ook automatisch interieur geluiden worden gecompenseerd.

Het resultaat is ultieme geluidskwaliteit voor de Panamera die naadloos aansluit bij de Burmester filosofie: Art for The Ear!

MERK

EDITORS' CHOICE