NIEUWS

Het beste van drie werelden

Redactie HiFi.nl | 18 februari 2009

(Ingezonden mededeling)

Samen met Musical Reality en ServiQ presenteert Aspera Audio zich komend weekend (21 en 22 februari 2009) in de audioshow van Studio Alkmaar. Plaats van handeling, hoe kan het ook anders, de trots van Alkmaar: het AZ stadion. De drie importeurs tonen gezamenlijk een uitmuntende set in zaal 1 van de Kees Kist-lounge.

De audioshow is gratis toegankelijk en bestrijkt een oppervlakte van maar liefst 1150 vierkante meter. En wil je even bijkomen van alle audiofiele indrukken, geeft het uitzicht op de goed onderhouden grasmat van AZ een rustgevende aanblik.

TRV-EQ3SE en PS Audio

Aspera Audio deelt samen met Musical Reality en ServiQ zaal 1. Deze drie importeurs hebben besloten samen een set op te bouwen met hun beste componenten. ServiQ levert ondermeer de digitale bronnen van Esoteric, Musical Reality zorgt voor versterking met Kronzilla en luidsprekers van Von Schweikert en Aspera Audio zorgt voor het analoge deel met de TW-Acustic Raven One draaitafel met Graham Phantom toonarm en Miyajima Shilabe element (Europese premiere) en de nieuwste van phonostage van Tri, de TRV-]EQ3 SE, ook al een Europese premiere. Het spreekt voor zich dat PS Audio in staat voor schone stroom met de Power Plant Premier regenerator.


EDITORS' CHOICE