NIEUWSNAD

Flexibele stereo-receiver van NAD


Redactie HiFi.nl | 02 februari 2009 | NAD

(ingezonden mededeling)

Ontwikkeld vanuit NAD’s “Music First” filosofie is de C725BEE Stereo Receiver de uitzondering op de regel dat receivers een compromis zijn tussen compact bedieningsgemak en geluidskwaliteit. In feite is de C725BEE een combinatie van de typische NAD versterker en tuner in één behuizing, zonder concessies.

Het is dan ook geen verrassing dat de C725BEE 50 echte watts continue, en maar liefst tot 220 w dynamisch vermogen, per kanaal kan leveren. Daarmee wordt zelfs uit de meest “lastige” luidsprekers de best mogelijke weergave bereikt. De NAD C725BEE receiver kan daarom perfect gecombineerd worden met luidsprekers die een aantal klassen hoger liggen dan die normaal met de C725BEE geassocieerd worden.

Gemakkelijk flexibel:
Terwijl bij veel fabrikanten de bediening, zelfs voor veel gebruikte functies, steeds gecompliceerder wordt, laat de NAD C725BEE zich, zowel met de meegeleverde afstandsbediening als op de receiver zelf, eenvoudig en logisch gebruiken.
Met de optionele, slimme NAD IPD-2 dock kunt u ook van uw iPod™ genieten via de C725BEE. Bedienen gebeurt met afstandsbediening en alle informatie van de iPod™ wordt daarbij weergegeven in het display van de C725BEE receiver. Uw iPod™ wordt tegelijkertijd ook opgeladen (iPod™ afhankelijk).

Uw favoriete radiozender kunt u opslaan in een van de 30 voorkeuzestations. Mocht u niet genoeg hebben aan AM of FM dan laat de optionele DB-1 module zich snel aansluiten op de NAD C725BEE voor DAB ontvangst. De DB-1 module integreert volledig met de C725BEE: DAB zenders kunnen mee geprogrammeerd worden als een van de voorkeuzestation en uiteraard is alle informatie van het DAB radio station zichtbaar in het display van de C725BEE receiver.

Met de mogelijkheid om twee sets speakers aan te sluiten en deze afzonderlijk aan en uit te schakelen (zowel op front als afstandsbediening) wordt het gemakkelijk om een andere ruimte ook van geluid te voorzien. Met een RS232, IR in/out, 12V trigger en aparte line-out uitgangen is de C725 ook geschikt voor uitgebreide custom installaties.

Prijs en beschikbaarheid:
De NAD C725BEE Stereo Receiver is leverbaar in Graphite en Titanium voor een adviesprijs van 799 euro. De officiële NAD dealer demonstreert de receiver graag.

MERK

EDITORS' CHOICE