NIEUWSBryston

Bryston onthult nieuwe eindversterkers

Redactie HiFi.nl | 30 januari 2009 | Bryston

Het Canadese hifi merk Bryston heeft een nieuwe serie versterkers geïntroduceerd, die de bekende en veelgeprezen SST serie moet completeren. De Squared Series lijn wordt hiermee dus vergroot.

Volgens de fabrikant biedt de nieuwe SS lijn snellere, meer lineaire en beter betrouwbare componenten. Dit zou moeten bijdragen aan een nog meer betrouwbare hoog frequentie weergave. Ook bassen zouden door innovaties dieper en meer gecontroleerd overkomen. Ook het chassis en de aarding zijn verbeterd door de ontwerpers, teneinde een nog langere levensduur en betere koeling te kunnen garanderen. Bryston belooft een zeer sterk verbeterde weergave, en claimt zelfs een nog hogere standaard te hebben gezet voor muzikale precisie in hifi.

Zoals van Bryston bekend, komt er een hele lijn van de nieuwe versterkerreeks. Als instapmodel de 2B met twee maal 100 watt en - acht modellen hoger op de trap van Bryston - de 28B met een megaversterking van 1000 watt per kanaal. En alle versterkers zoals gewoonlijk met 20 jaar garantie.

Leverbaarheid en prijzen voor de Nederlandse markt zijn vooralsnog niet bekend.

MERK

EDITORS' CHOICE