Muzikaal genieten met kunst aan de muur

(ingezonden mededeling)

Boeddhistische monniken weten al eeuwenlang dat je met klankschalen energievelden kan bundelen. Geluidsgolven bundelen en de energie gebruiken om de akoestiek in je ruimte te verbeteren, en aldus meer van je muziek te genieten, wordt nu ook thuis mogelijk.

Synergistic Research introduceert een unieke 5-delige “Akoestische Room Tuning” set die tevens mooi integreert in de woonkamer. Deze set werkt op een afgeleid principe van de Helmholtz resonator. Reeds verschillende patentaanvragen zijn voor de Acoustic Art ingediend.

De centrale unit, de Vibratron, is een dubbele sfeer gescheiden door een klankschaal. Het geheel wordt aangevuld met verschillende magneten die helpen bij het tunen van de resonators. Met de 2 Magnatrons kan je de diepte en focus van je systeem verbeteren. Achteraan plaats je de Gravatron. Deze staat op een resonator en heeft als taak resonanties en drukopbouw tegen de achterwand te bundelen. Het Bass station dient te worden geplaatst onder de Vibratron. Hiermee wordt een diepere en meer gecontroleerde laagweergave gerealiseerd.

MERK

EDITORS' CHOICE