NIEUWSNAD

NAD C545BEE cd-speler

Redactie HiFi.nl | 19 januari 2009 | NAD

Op het eerste gezicht lijkt het niet logisch. Waarom de populaire en veel geroemde NAD C542 CD speler vervangen? Simpelweg omdat het nóg beter kon dankzij de immer voortdurende research en inspanningen van de befaamde Bjørn Erik Edvardsen (NAD’s chief engineer en de naam achter de toevoeging BEE).

De meest recente kwaliteitscomponenten en een volledig herziene lay-out zorgen samen voor een forse verbetering zonder op kwaliteiten, waar z’n voorganger zo om geroemd werd, zoals stereobeeld en timing, in te leveren. Snelle Op-amps, hoogwaardige 24 bit D/A omzetters (beide van Burr-Brown), ringkern transformator met gescheiden spanningsregelaars voor analoge en digitale secties maken dat de C545BEE misschien wel de best presterende CD speler in z’n klasse en daarboven is.

Eigentijds gemak

Behalve gewone CD’s speelt de C545BEE ook CD-R en CD-RW met MP3 of WMA muziek bestanden af. Op die manier past er 10 uur muziek op één schijfje (bij 28kb/s), ideaal voor achtergrondmuziek. Het duidelijk afleesbare VFD display geeft ook CD-Text weer, wanneer deze informatie op de CD voorhanden is. Uiteraard komt de NAD C545BEE met een uitgebreide afstandsbediening.

De NAD C545BEE is leverbaar in Graphite en Titanium en nu al verkrijgbaar bij de officiële NAD dealer voor een adviesprijs van 549 euro.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
AND Benelux BV
T: +31(0)13-4550955
F: +31(0)13-4555666
W: www.andbenelux.com
E: info@andbenelux.com

MERK

EDITORS' CHOICE