NIEUWSOehlbach

Stroomvoorziening van Oehlbach

Redactie HiFi.nl | 15 januari 2009 | Oehlbach | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

(Ingezonden mededeling)

Oehlbach brengt drie nieuwe netvoedings producten op de markt die er voor moeten zorgen dat de geluids- of AV installatie optimaal van netspanning wordt voorzien.

XXL® POWERSOCKET 808

De nieuwe OEHLBACH® High End XXL® POWERSOCKET 808 combineert uitmuntende geluidskwaliteit met zinvolle filters en beschermtechnieken.

De interne circuits van de 808 XXL powersocket bestaan uit massieve HPOCC* koperstrips. Deze zijn ter verbetering van de spanningsoverdracht en garanderen maximale prestaties en bedrijfszekerheid onder extreme condities. De isolatoren die gebruikt worden in de XXL powersocket zijn van massief  keramiek.

Een audiofiel snel zekeringcircuit beschermt al uw kostbare apparatuur tegen bijvoorbeeld blikseminslag en extreme spanningsfluctuaties van het stroomnet. De filteringschakeling elimineert inschakelgeluiden van overige apparatuur. Indien u gebruikt maakt van de centrale powerknop aan de voorzijde bedraagt het standby gebruik van alle aangesloten apparatuur 0 watt!

Er kunnen vier speciaal gefilterde “digitale” bronnen worden aangesloten terwijl de vier overige “analoge” aansluitingen werken zonder dit digitale filter opdat een volledige dynamische ontplooiing en een authentiek geluidsbeeld behouden blijft. Beeldapparatuur (blue ray, DVD, LCD en Plasma) profiteert enorm van het filter dat gebruikt wordt op de „digitale“ aansluitingen, aldus de importeur.

De ingebouwde fase-indicator is een unieke feature die een enorme invloed heeft op de klank van de aangesloten apparatuur. Op het front is een storingsvrije LED gemonteerd die oplicht als alle aangesloten apparaten (maximaal 8) op dezelfde fase aangesloten zitten.

Leverbaar in massief zwart- of zilver aluminium. Winkelprijs 399,95 euro

FASETESTER

Tester voor een gemakkelijke en nauwkeurige fase-indicatie voor alle homecinema, audio- en videoapparatuur. Bij het aansluiten van uw toestellen op het net op een hoogwaardig powersocket (zoals bijvoorbeeld de Oehlbach XXL 808 en 404 powersocket)met de juiste fase vermijdt u aarde-brom en ruis. Tevens heeft het gebruik van de juiste fase een grote positieve  invloed op het geluidsbeeld.

Hierdoor kunnen uw audioapparatuur en beeldscherm maximaal presteren. De Oehlbach fasetester is makkelijk te gebruiken en bestaat uit zeer hoogwaardige technologie. De Phaser heeft een behuizing van dik aluminium en wordt gevoed door een bijgesloten 9 volt (standaard) batterij.

Winkelprijs 89,99 euro

XXL® POWERCORD -Series 25

De XXL® Series 25 is een hoogwaardige afgeschermde netkabel met drie volledig geïsoleerde aders van 2,5 mm2 doorsnede. Onder de onopvallende mantel van zwarte isolatie wordt gebruik gemaakt van HPOCC®  koperen aders, dit ter verlaging van de weerstand en spanningsafval. De hoogwaardige stekkers zijn beschermd tegen treklasten. De kabel laat zich onopvallend wegwerken door zijn discrete uitvoering en soepelheid.

Winkelprijs 119,95 euro

*HPOCC: staat voor hoogwaardig koper of zilver dat een extreem lange kristalstructuur kent voor een optimaal transport van signaal en spanning. De 808 XXL Powersocket is standaard voorzien van een HPOCC XXL powercord.

MERK

EDITORS' CHOICE