NIEUWSMeridian

Meridian i80-P iPod dock

Redactie HiFi.nl | 11 januari 2009 | Meridian

(Ingezonden mededeling)

Meridian introduceert naast de i80 nu de analoge uitvoering: i80P. Deze is voorzien van een standaard analoge stereo cinch aansluiting zodat de iPod nu via een Meridian docking op iedere stereo- of cinemaset is aan te sluiten.

De i80P is ontwikkeld door Meridian UK en wordt tevens in de eigen fabriek geproduceerd. Dit nieuwe product brengt de wereld van iPod-gemak weer iets dichter bij de high-end oplossingen die Meridian kent. Bob Stuart: "De iPod en de i80P zijn natuurlijk niet in staat om de ‘beleving’ van een high-end Meridian systeem te evenaren. Met onze expertise van high-end audiotechniek kunnen wij wel de maximaal haalbare kwaliteit uit de iPod behouden."

Hiermee biedt de i80P een hoogwaardige oplossing om uw iPod kwalitatief goed aan te sluiten op uw audiosysteem. Aan de achterzijde is voorzien in een set standaard stereo cinch aansluitingen en een netvoeding zodat de iPod tegelijkertijd kan worden opgeladen. De i80P zal via de Meridian dealers in de Benelux leverbaar zijn vanaf midden februari 2009.

Verwachte verkoopprijs is 275 euro.

Let op: Voor het aansluiten van een iPod op een Meridian F80 entertainmentsysteem is de speciale i80 docking beschikbaar, deze maakt volledige communicatie mogelijk tussen de iPod en de F80.


EDITORS' CHOICE