NIEUWSPioneer

Nieuwe cd-tuners van Pioneer

Redactie HiFi.nl | 10 januari 2009 | Pioneer

(Ingezonden mededeling)

Met de nieuwe lijn CD-tuners heeft Pioneer voor elke consument het juiste toestel in huis.

Het instapmodel DEH-1100MP  heeft reeds de mogelijkheid om MP3’s en WMA’s van een CD-R te spelen. De DEH-2100UB kan bovendien muziek van een USB-stick lezen en verhoogt de kwaliteit van je MP3’s dankzij de ASR technologie, zodat deze net zo goed klinken als de originele CD’s.

Ben je een iPod®  gebruiker, dan kan je terecht bij de DEH-P3100UB, die bovendien  de orginele display van je auto kan gebruiken om informatie weer te geven en klaar is voor een optionele Bluetooth car-kit. De eerder voorgestelde DEH-P4100SD is een manusje van alles, en kan zowat alle persoonlijke muziekdragers aan : van een USB-stick, over een iPod®  tot een SD-kaartje. 

Kers op de taart is de Pioneer DEH-P5100UB, een toestel ontwikkeld voor de audioliefhebber. Met zijn 7-bands grafische EQ kan je het geluid op smaak brengen. Drie 4V uitgangen garanderen een sublieme signaaloverdracht naar eventuele versterkers, terwijl het volume automatisch aangepast wordt aan het omgevingslawaai in de auto. Gedaan met het constant draaien aan de volumeknop. Een IR afstandsbediening zorgt voor bijkomend gebruiksgemak, terwijl de bediening van het toestel nu ook in het Nederlands kan. De IP-bus geeft extra mogelijkheden zoals een optionele BT-kit en andere randapparatuur.

Zoals gebruikelijk bij Pioneer zijn alle toestellen voorzien van een afneembaar frontpaneel, een AUX-in om draagbare muziekspelers te koppelen, een kwalitatieve 4x50W mosfet versterker en een ingang om de originele bediening op het stuur van je auto te recupereren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw auto? Surf dan naar de website van Pioneer, www.pioneer.nl of www.pioneer.be en vind de “oplossing voor jouw auto” 

Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen :
DEH-1100MP    99 euro
DEH-2100UB  119 euro
DEH-P3100UB  159 euro
DEH-P4100SD  179 euro
DEH-P5100UB  229 euro


EDITORS' CHOICE