NIEUWS

Inschrijving TubeSociety 2009 is gestart


Redactie HiFi.nl | 15 december 2008

TubeSociety is de door Ir. bureau Vanderveen opgerichte opleiding tot gediplomeerd ontwerper van buizenversterkers. Gedurende een eenjarige cursus, verdeeld over vier blokken van zes lesavonden op dinsdag, worden de vele facetten van het ontwerpen van audio buizenversterkers grondig onderricht.

De unieke opleiding behelst niet alleen de noodzakelijke basiskennis, maar ook de vele kneepjes uit de praktijk. In de afgelopen cursusjaren hebben de studenten als praktische toepassingen hun eigen buizenversterkers gemaakt en daarover gepubliceerd in de jaarlijkse Audio Special van Elektor. Bezoek de website voor een overzicht van het uitgebreide lesprogramma.

TubeSociety Compact is de opleiding die op zaterdagochtend wordt gegeven. Alle stof van de dinsdagavond opleiding wordt hier verkort behandeld en het karakter van deze compacte opleiding is vooral gericht op de praktijk, dus zelf solderen en tegelijk snappen wat je doet.

Tot eind januari 2009 is het mogelijk om zich via de website voor deze nieuwe opleidingen aan te melden. De lesavonden zijn steeds dinsdagavond of één keer in de twee weken op zaterdagochtend. Ze starten in februari 2009. Het adres is Sassenstraat 21, 8011 PA te Zwolle, op 10 minuten loopafstand van het station. In dit fraaie rijksmonument, gelegen in het historische hart van Zwolle, is het Ir. bureau met de lesruimte van TubeSociety gevestigd.

Zie voor meer informatie: www.mennovanderveen.nl

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »