NIEUWSTangent

Tangent breidt EVO serie uit

Redactie HiFi.nl | 24 november 2008 | Tangent
(ingezonden mededeling)

De EVO serie van Tangent is een reeks trendy luidsprekers met een kwalitatief hoogwaardige sound. Van mini Hifi speakers tot imponerende vloerluidsprekers, dat is waar de Tangent EVO serie voor staat. Nieuw uit deze serie zijn de EVO E5A actieve luidspreker, de E45 ‘floorspeaker’ en de EVO E8 2.1 subwoofer.
Tangent EVO E5A

Deze actieve luidspreker heeft een ingebouwde versterker met een vermogen van 20 Watt. Losse versterkers worden hierdoor uit uw woonkamer verbannen. Creëer uw eigen geluid door de op afstand bedienbare EVO E5A aan te sluiten op uw iPod, flatscreen of computer. Of combineer de EVO E5A met de EVO E8 subwoofer en u heeft een stijlvol stereo systeem met een sublieme sound. Door de ingebouwde versterker kunt u meerdere exemplaren van de EVO E5A achter elkaar schakelen. De Tangent EVO E5A is uitgevoerd in hoogglans zwart en hoogglans wit en wordt geleverd inclusief afstandsbediening. De Tangent EVO E5A is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 199,00 euro per stuk.


Tangent EVO E45

Deze vloerluidspreker is een uitbreiding op de reeds bestaande, goed presterende EVO E34 speaker. Het overweldigende geluid van de EVO E45 komt voort uit een 3-way bass reflex systeem met 25mm Softdome tweeter. Deze eigenschappen zorgen voor een speaker van zeer hoge kwaliteit. Het  stijlvolle slanke design van de EVO E45 is daarbij een lust voor het oog. De Tangent EVO E45 is 1000 x 145 x 260mm (HxBxD) en verkrijgbaar in hoogglans zwart en hooglans wit voor een verkoopadviesprijs van 399,00 euro per stuk.


Tangent EVO E8 2.1

Deze op afstand bedienbare subwoofer met ingebouwde 2.1 versterker is de perfecte partner voor verschillende Tangent luidsprekers. Combineer de EVO E8 2.1 met de EVO E5 of EVO E4 speakers en u heeft een fantastisch 2.1 stereo systeem. Omdat u met de EVO E8 2.1 gemakkelijk een prima stereo systeem creëert is de E8 2.1 bij uitstek geschikt om aan uw iPod, flatscreen of computer te koppelen. Deze subwoofer heeft een vermogen van 90 + 2x20 watt en wordt geleverd inclusief afstandsbediening. Ook de Tangent EVO E8 2.1 is uitgevoerd in hoogglans wit en hoogglans zwart. Voor 399,00 euro per stuk bent u eigenaar.Ga voor meer informatie over de Tangent EVO serie en het complete Tangent assortiment naar www.tangent-audio.nl of neem contact op met Havoned (e-mail: info@havoned.nl, telefoonnummer: 0341 – 359 050).
MERK

EDITORS' CHOICE