NIEUWSTransrotor

Muziekdag bij Hifistudio It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 21 november 2008 | Transrotor

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 29 november organiseren Hifistudio It Harkstee en Rick Records weer hun halfjaarlijkse muziekdag. Het doel hiervan is om muziekliefhebbers in een gezellige ambiance de mogelijkheid te geven om nieuwe albums (zowel op LP als CD) te ontdekken en eventueel aan  te schaffen. De nadruk zal dit jaar vooral liggen op Americana, Folk en audiofiele opnames.

Nieuwe albums van o.a. Johnny Cash, Solomon Burke, Hans Teesink, Lucinda Williams, Calexico en Anthony & the Johnsons zullen de revue passeren. Voor een volledige playlist kunt u de website van Rick records bezoeken (www.rickrecords.nl).Tevens is er ook een ruime hoeveelheid tweedehands vinyl aanwezig die na aankoop gratis worden gewassen. De prijzen van het tweedehands vinyl zijn rond de 3 euro per album incl. wasbeurt.
En als klap op de vuurpijl de introductie van de Transrotor Pianta Studio , hun nieuwste model en tevens instap draaitafel met een all-in prijs van 1749 euro. Deze draaitafel heeft een Jelco arm en Goldring 1006 MM element. Daarnaast  zal de  Transrotor ZET-1 ook aanwezig zijn.

De toegang is gratis en het begint om 11.00 uur  ’s morgens. 

Natuurlijk wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en onder de bezoekers zal een drietal albums worden verloot.

Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11,
9287 LA Twijzelerheide
www.itharkstee.nl


EDITORS' CHOICE