NIEUWSBurmester

Nieuw: Burmester 082 geïntegreerde versterker

AudioPaul | 12 november 2008 | Burmester

(ingezonden mededeling)

Nieuw in het programma van de Berlijnse High-End fabrikant Burmester is de 082 geïntegreerde versterker, deze is gebouwd op basis van de bestaande Classic Line 035 voorversterker en  Classic Line 036 eindversterker.

De versterker beschikt over 5 ingangen waarvan 3 symmetrisch, tevens is er een extra Pre-Out en Thruput aanwezig voor probleemloze integratie in b.v. een Home Theater installatie. Verder beschikt de 082 over een hoofdtelefoonaansluiting en zijn alle functies op afstand te bedienen via een optioneel verkrijgbare systeemafstandsbediening.

De gemonteerde Bur Link aansluitingen zorgen voor een indien gewenst gezamenlijk bediening via o.a. een PC,CRESTON of Nevo systeem.Zoals alle Burmester versterkers is natuurlijk ook de 082 uitgerust met de befaamde gebalanceerde X-Amp technologie en volledig DC gekoppeld waardoor er zich geen condensatoren in de signaalweg  bevinden die o.a. voor ongewenste kleuring zouden kunnen zorgen.

Ook zijn talrijke voorinstellingen te programmeren en kunnen o.a. de inputs tot –9/ +9 dB in gevoeligheid gevarieerd worden voor een perfecte aanpassing aan de aan te sluiten apparatuur.De 082 die over gescheiden voedingen voor het voorversterker en eindversterker gedeelte  beschikt is absoluut stabiel aan alle mogelijk belastingen en heeft een uitgangsvermogen van 2 x 170 Watt. De afmetingen bedragen H 191 x  B 482 x D 482 mm en hij weegt ruim 30 kg.

Prijs:
De Burmester geïntegreerde versterker wordt inclusief een speciale Power Cord geleverd en heeft een verkoopprijs van 8100 euro.


EDITORS' CHOICE