NIEUWS

Nabeschouwing VAD show

Redactie HiFi.nl | 05 november 2008

(ingezonden mededeling)

Editie 2008, de dertiende op rij, was uitgebreider dan ooit tevoren. Gelukkig werd er onverminderd vastgehouden aan het format van voorgaande jaren: voorlichting, uitleg en demonstraties van hifi en video apparatuur uit het hogere prijssegment.



De ruim 7.800 bezoekers op de beide publieksdagen hebben kunnen genieten van het beste beeld en geluid in goed ingerichte demoruimtes. Ook dit jaar was de aankleding weer professioneel, waarbij de organisatie ook alle lof verdient: Conference Centre NH Koningshof is een groot complex en je ziet de dertien jaar beurservaring in aankleding, bewegwijzering en ontvangst van de bezoekers.



Aardig is ook het VAD prijzenfestival: ieder uur een prijs die beschikbaar wordt gesteld door de deelnemers en wordt uitgereikt op de show zelf. Degenen die niets gewonnen hebben kunnen hun entreebewijs inleveren om kans te maken op de hoofdprijs. De hoofdprijs van het VAD prijzenfestifal is dit jaar gevallen bij een bezoeker van de VAD show site, de heer Kerkhoff uit Purmerend. De heer Kerkhoff kan de prachtige Astin Trew AT3000 hybride cd-speler die beschikbaar is gesteld door de importeur Music2 in ontvangst nemen bij zijn hifidealer Van Ingen Electronics te Purmerend. De organisatie van de VAD Show wenst hem veel luisterplezier met deze prachtige prijs.

VAD Show 2009: 17 & 18 oktober.


EDITORS' CHOICE