NIEUWSIXOS

Nieuw: IXOS HDMI hoekadapter

Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2008 | IXOS

(ingezonden mededeling)

Nieuw uit de HDMI productlijn van Ixos is de hoekadapter. Dit handige hulpmiddel is bedoeld om HDMI ingangen aan de zijkant of achterkant van uw Plasma of LCD makkelijk toegankelijk te maken, en bovenal geschikt om uw kabels netjes uit het zicht te houden. Bovendien kan uw Plasma of LCD met de Ixos HDMI™ hoekadapter strakker tegen de muur worden gehangen in het geval van een HDMI ingang aan de achterkant van uw scherm. Ixos heeft de hoekadapters ingedeeld in 2 verschillende producten; de XS118 HDMI™ Adapter en de XS218 HDMI™ Adapter.De Ixos XS118 HDMI™ Adapter heeft vergulde connectoren om een maximale overdacht van signaal te garanderen. Deze hoekadapter is uitgevoerd in een A en een B variant om HDMI ingangen aan beide zijdes van uw Plasma of LCD te ondersteunen. De Ixos XS118 heeft een verkoopadviesprijs van 19,95 euro.

De Ixos XS218 HDMI™ Adapter is eveneens in het bezit van vergulde connectoren en is uitgevoerd in een A en B versie. Daarnaast is de XS218 HDMI™ Adapter gepatenteerd met de iVEC technologie, wat het 1080p signaal een boost geeft tot een additionele 4 meter. De Ixos XS 218 heeft een verkoopadviesprijs van 44,95 euro.

Beide Ixos HDMI™ hoekadapters zijn geschikt voor een 1080p signaaloverdracht.    Nu verkrijgbaar
De Ixos HDMI™ Adapters zijn nu verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde Ixos dealer. Surf voor meer informatie over de IXOS HDMI™ Adapters en het complete Ixos assortiment naar www.ixos.co.uk of neem contact op met Havoned (e-mail: info@havoned.nl, telefoonnummer: 0341 – 359 050).


EDITORS' CHOICE