NIEUWSTangent

Havoned beste Tangent importeur

Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2008 | Tangent

(ingezonden mededeling)

Havoned, de importeur van audio/video accessoires is voor de 2de keer op rij verkozen tot “Distributor of the year”, ditmaal voor de successen van afgelopen jaar. Deze eervolle onderscheiding wordt elk jaar uitgereikt aan ’s werelds beste importeur van Tangent producten. Havoned heeft ook afgelopen jaar vervolg kunnen geven aan de succesvolle introductie van de Tangent radio’s in 2006.De prijs werd op de IFA in Berlijn, waar Havoned als importeur van Vogel’s aanwezig was met een geweldige stand, in ontvangst genomen door General Manager Ruud Schaay.

De hoogwaardige kwaliteit van de Tangent radio’s leidt tot veel positieve reacties in de branche, met name de goede prijs/kwaliteit verhouding wordt als uitstekend ervaren.

Tangent heeft zijn assortiment, wat ondertussen bestaat uit de Tangent Uno, Duo, Trio, Quattro en Cinque, onlangs uitgebreid met de Tangent 2go. Dit is de draagbare versie van de Tangent Uno.

Kwaliteit is een belangrijke indicator binnen de bedrijfsvoering van Tangent. Het is op zich dus geen verrassing dat Tangent wederom met een aantal nieuwe kwalitatief hoogwaardige producten op de markt komt.

Binnenkort is er nog meer Tangent-nieuws te verwachten van Havoned.

 

MERK

EDITORS' CHOICE