NIEUWS

Nu ook bekabeling van NorStone

Redactie HiFi.nl | 14 oktober 2008 |
(ingezonden mededeling)

Vanaf heden is NorStone niet alleen een AV meubel merk, maar tevens een volwaardige leverancier van luidsprekerkabels en HDMI- kabels.

NorStone HDMI High Speed kabel is leverbaar in drie klassen, allen 1.3 Cat. 2 HD met ondersteuning van alle HD Audio formaten, vanaf 29 euro. NorStone maakt gebruik van de Twintax technologie voor de high speed data transfer en omgeving afscherming protectie voor langere lengtes (tot 15 meter).Tevens is er een repeater beschikbaar vanaf 89 euro voor overbrugging van de langere afstanden. De prijs – kwaliteitsverhouding van deze kabels is volgens de fabrikant werkelijk uitzonderlijk goed te noemen.

De top HDS500 serie is volledig verzilverd; in tip/connector, soldeer en kern voor optimale signaal overdracht. En dat voor 99 euro verkoop (vanaf 1,5 meter). De HDM350 serie kent al een metalen connector vanaf 49 euro. Dit is volgens de fabrikant uniek in dit prijs segment. De HDR150 en HDM350 series zijn omhuld met een blister verpakking. De HDS500 lijn wordt uitgegeven in een retro blikken filmdoos.

EDITORS' CHOICE