NIEUWS

Nieuw: OXX Digitale internetradio`s


Redactie HiFi.nl | 17 september 2008

(ingezonden mededeling)

OXX Digital brengt u de wereld van internet radio. Deze radio’s geven u toegang tot een nagenoeg oneindige reeks van internet radio stations van over de hele wereld, met uitzendingen uit praktisch elk land op onze planeet. Dit is de nieuwe generatie wereldontvangers, alleen dan veel eenvoudiger in gebruik.

Ook nog eens een oneindig aantal genres, het is eingelijk niet eens meer interessant om muziek te kopen of te downloaden want er is gewoon altijd wel iets op internetradio te vinden dat bij uw stemming past!Kies uw station met een paar drukken en selecteer voor op genre, locatie of beide. Wilt u weleens horen wat er wordt uitgezonden in Georgië? Of in Afghanistan? U kiest,  de OXX radio draait! Ook al uw lokale en vetrouwde radiostions, alleen al meer dan 430 Nederlandse stations!

OXX Digital radio’s zijn de perfecte oplossing voor mensen die houden van hoge kwaliteit audio gecombineerd met een eigenzinnig modern uiterlijk en bedieningsgemak. Perfect toe te passen op elke denkbare plek waar (draadloos) internet aanwezig is: in en rondom uw huis en tuin, kantoor of voor onderweg op (zaken-)reis. Ook de ideale oplossing voor mensen die uitgezonden zijn (expats, studenten) en toch hun vertrouwde radiostations willen luisteren.

Geen abonnement, niet gebonden aan uw kabelaansluiting en voor ieder wat wils!

Maak kennis met de radio van de 21e eeuw!

Radio luisteren zal nooit meer hetzelfde zijn...Het nieuwe internetradio merk OXX Digital zal vanaf heden in de Benelux vertegenwoordigd worden door Music Matters te Zoetermeer.

Zie www.oxxradio.nl voor meer info.

EDITORS' CHOICE