Cambridge Audio presenteert de 640BD


Redactie HiFi.nl | 13 september 2008 | Cambridge Audio

(ingezonden mededeling)

De 640BD is ontworpen om de perfecte match te zijn voor de huidige succesvolle reeks AV receivers. De 640BD wordt ondersteunt HDMI 1.3 en is voorziet in bitsreamuitvoer van de meest recente HD Dolby en DTS surround software alsmede interne decodering van Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Digital Plus, Dolby True HD en DTS HR surround-sound.

De ondersteunde videoformaten zijn HDMI 1.3 video/audio, Ethernet, SPDIF, Toslink, 7.1 en stereo analoog.

Cambridge Audio gaat er prat op apparatuur te ontwerpen die uitblinkt door een excellente prijs/kwaliteitsverhouding en heeft BluRay technologie enthousiast omarmd om de best mogelijke prestaties uit dit nieuwe formaat te behalen.De ondersteuning van Dolby HD betekent dat de 640BD een audioformaat levert dat gelijk is aan de originele studiomasteropnamen. Naast BluRay 1080p is ook er upscaling van DVD discs tot 1080p mogelijk waardoor ook ouder materiaal de kijker zal blijven boeien.

Daar komt nog bij dat films getoond worden met 24 beelden per seconde (fps) in progressive scan. Dit zorgt ervoor dat opnamen zonder enige conversie getoond zullen worden zoals de regisseur die voor ogen had; er is geen beeldvertraging bij snelle bewegingen waardoor deze natuurlijker en oorspronkelijk zullen zijn. De 640BD is leverbaar in zwart en zilver (640 BD S & 640 BD B).

Deze BluRayspeler zal volledig voldoen aan Cambridge Audio`s befaamde filosofie: ontwerp met passie voor de beste prestaties waardoor het allermooiste beeld en geluid uit opnamemateriaal zal worden weergegeven.

Prijs en beschikbaarheid:
De verwachte leverdatum voor de Cambridge Audio 640BD is voorjaar 2009, een adviesprijs is nog niet bekend gemaakt.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »