NIEUWSDenon

Denon presenteert CX1 systeem

Redactie HiFi.nl | 09 september 2008 | Denon

(ingezonden mededeling)

Denon heeft onlangs het nieuwe CX1 compacte stereo systeem geïntroduceerd. Ondanks dat het hier over slechts één module gaat (RCD-CX1) maakt dit slimme Hifi product geen geheim van haar High-end ambities.En met de los verkrijgbare set luidsprekers (SC-CX101) onthult het systeem volgens de fabrikant haar magische audiokwaliteiten en geeft de luisteraar een ervaring die werkelijk de moeite waard is. De geavanceerde audiotechnologie, het tijdloze elegante design van de behuizing en uitstekende bouwkwaliteit zal liefhebbers van zowel briljant geluid als aantrekkelijk design een groot plezier doen. Bovendien kan de RCD-CX1 ook overweg met zowel MP3 en WMA media van CR-R/RW als Apple iPod® archieven indien deze wordt gecombineerd met een Denon ASD Docking station.

De RCD-CX1 kenmerkt audiofiele technologie in een compacte volledig aluminium behuizing (300x110x300mm B/H/D). Denon’s welbekende Advanced S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mechanisme zorgt voor een uitstekende weergavekwaliteit van zowel muziek CD’s, Super Audio CD’s als CD-R/RW MP3 en WMA audio tracks. Bovendien bevat de RCD-CX1 een topklasse D/A omzetter met Denon’s exclusieve AL24 processing. Naast een ingebouwde radio tuner en de discrete MM/MC phono voorversterker is er ook een Dock Control aansluiting voor iPod en netwerk.Prijs:
De geadviseerde verkoopprijs voor het complete DENON CX1 systeem inclusief luidsprekers is 2.299 euro. De RCD-CX1 SACD/CD-receiver kost 1.599 euro en een paar SC-CX101 luidsprekers kosten 699 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE