Mordaunt-Short introduceert LCR- en towermodel

Redactie HiFi.nl | 07 september 2008 | Mordaunt-Short

(ingezonden mededeling)

Om het buitengewone succes van het Alumni-subsatellietsysteem te versterken, heeft Mordaunt-Short de Alumni 3 LCR-luidspreker (links/center/rechts) en de Alumni 8-tower geïntroduceerd. Beide bieden nog flexibelere opties voor het configureren van een Alumni-systeem waarmee zijn status van klein home cinema-luidsprekerpakket dat groot denkt wordt versterkt.De Alumni LCR en de tower, die in het eigen Britse onderzoeks- en ontwikkelingscentrum zijn ontworpen, maken gebruik van het nieuw gewelfd kastontwerp. Dit ontwerp biedt niet alleen een uitzonderlijke stijfheid die tegelijkertijd ook de opbouw van staande golven vermindert, maar ziet er ook absoluut schitterend uit vanuit elke hoek en is voorzien van stijlvolle hoogglansafwerkingen in pianozwart en wit.

De Alumni LCR is met zorg gebouwd om een zeer realistisch en audiofiel 3-kanaals geluidsbeeld te creëren vanuit één fraaie, decorvriendelijke ombouw, een configuratie die in het verleden soms door audiofielen is gemeden. Het ontwerp met het enorm vlakke profiel combineert de drie frontkanalen links, center en midden tot een extreem compacte eenheid die vlak aansluitend onder de nieuwste flatscreen-tv`s kan worden geplaatst.De Alumni 8-tower, esthetisch fraai ogend vanuit elk perspectief, combineert de krachtige basuitbreiding van een standaard vierkante luidspreker met de elegantie van een ranke uitstraling. De Alumni 8 komt voort uit de akoestische voedingsbodem van Mordaunt-Short en voelt zich thuis in opstellingen met stereo-, met 2.1 met een Alumni 9-subwoofer- of met meerkanaalsconfiguraties. Dankzij het gebruik van het compromisloze ontwerp, de aandacht voor details en de op maat gemaakte componenten van de onderneming, biedt Alumni een toegankelijke manier tot hoge kwaliteit, stijlvolle hifi en een home cinema-geluidsweergave voor een ongelofelijk betaalbare prijs.

Prijs en beschikbaarheid
De Alumni 3 LCR en Alumni 8-tower zijn leverbaar in oktober 2008 voor adviesprijzen van 399 euro (LCR) en 349 euro (tower).


EDITORS' CHOICE