NIEUWSDenon

Compact systeem van Denon

Redactie HiFi.nl | 05 september 2008 | Denon

(ingezonden mededeling)

Genieten van eersteklas geluid in uw huiskamer, slaapkamer of iedere andere ruimte kan heel eenvoudig zijn. De D-M37 is een Micro Hifi systeem van hoge kwaliteit waarbij expertise gecombineerd met DENON audiotechnologie garant staan voor een pure geluidservaring.Compactheid en uitstekende geluidskwaliteit zijn niet langer een tegenstelling. De D-M37’s compacte afmetingen van 210 mm breed en 310 mm diepte maakt een eenvoudige opstelling op elke boekenplank mogelijk. DENON’s populaire M-series biedt een hoge geluidskwaliteit gebaseerd op het “Simple & Straight” concept. Het resultaat is een volkomen natuurgetrouwe muziekweergave die vrij is van kleuring. Strevend naar perfectie combineren DENON experts veelomvattende M-series technologie met eenvoudig te gebruiken functionaliteit en uitgebreide aansluitmogelijkheden inclusief USB, iPod en Hard-Disk.

Zich bewust zijnde van het feit dat het onmogelijk is om een bevredigend geluid te verkrijgen door simpelweg de eindversterkers krachtiger te maken, heeft DENON daarnaast ook drie storingsbronnen geëlimineerd om te garanderen dat het geluid zo schoon mogelijk is. Het nieuwe concept omvat korte signaalwegen, scheiding van digitale- en analoge secties en een precisie Signal-Ground schakeling voor een verfijnd, dynamisch geluid met verwaarloosbare vervorming. Verder wordt vervorming van de ingangssectie, elektronische volumeregelaar en eindversterker onderdrukt om de signaal/ruisverhouding te verbeteren, voor een nog verfijnder en dynamischer geluid.De SC-M37 luidsprekers zijn gezamenlijk ontwikkeld met vakkundige Europese geluidsingenieurs. Belangrijke onderdelen zijn opgewaardeerd voor optimale prestaties. Een nieuwe D.D.L. wooferconus en High Definition tweeter met ventilatie opening voorkomt zwelling van de conus wanneer de lucht vanbinnen opwarmt en zorgt ervoor dat het diafragma exact gecentreerd blijft. Bovendien zijn de luidsprekers voorzien van een nieuw ontwikkeld scheidingsfilter om de verfijndheid van natuurlijk geluid weer te geven op een manier zoals alleen DENON dit kan doen.

Dit hoogwaardig audiosysteem levert niet alleen een fantastisch geluid maar het uiterlijk in 3 kleurencombinaties ziet er ook geweldig uit.

Prijs:
De D-M37 is leverbaar in aantrekkelijk zwart of premium zilver in combinatie met zwarte of kersen luidsprekers voor een geadviseerde verkoopprijs van 449 euro. 

MERK

EDITORS' CHOICE