NIEUWSHarmonix

Harmonix nieuws

Redactie HiFi.nl | 03 september 2008 | Harmonix

(ingezonden mededeling)

Eigenlijk is Harmonix niet weg te denken in een serieuze audioset. Iedereen maakt natuurlijk voor zichzelf uit welke kant hij of zij wil uitgaan. Maar ja, als het niks mag kosten zal er ook niks wezenlijks veranderen.

Wellicht bekend, staat Harmonix Tuning voor een hoogwaardige verbetering van de muziekweergave. Geen nuances, maar echte grote verbeteringen in alle weergave-aspecten, inclusief akoestiek verbetering.


Rf-999MT MK2 Spike BasesNa de herintroductie 3 jaar geleden zitten de Harmonix Tuning producten steviger in het Benelux-zadel dan ooit. Hiervan zijn de RF-999MT Spike Bases een van de toppers en de Best Seller in het Harmonix-palet en zijn bedoeld voor alle apparatuur die gedragen worden door spikes of geconede voeten.

Na vijf jaar hebben de RF-999MT Spike Bases een MKII-upgrade gekregen. De verbetering in alle weergave-aspekten gaat nog veel verder dan de MKI-versie. Qua vormgeving zijn de MKI en MK2 versie identiek. Alleen het goudkleurige label aan de voet van de spike bases verraad of het een MK2 is of niet.


SYN-100 Synergy PointsTot nu toe moesten we altijd NEE verkopen bij de vraag naar een serieuze set Harmonix-spikes. Door de aanhoudende vraag werd het Harmonix-team uiteindelijk toch getriggerd en daarbij mocht natuurlijk het tuning principe niet ontbreken. De nieuwe SYN-100 Synergy Points zijn bedoeld voor onder luidsprekers en alle electronica. Net als de andere Harmonix producten is er een verbetering in de geluidskwaliteit in termen van muzikaliteit, geluidsbeeld en podiumdefinitie, organiciteit, betrokkenheid, en verbreding
en aftekening van het totale frequentie-spectrum.

Harmonix gaat zelfs verder in zijn gedachtengoed door de SYN-100 Synergy Points te kunnen combineren met de bekende RF-900, RF-909X en RF-999MT Spike Bases, die continu een grote populariteit genieten.

De SYN-100 Synergy Points worden geleverd per set van 4 (of 3) geleverd in de kleuren
hout/goud en zwart.


Harmonix-Reimyo Catalogus

De langverwachte nieuwe Harmonix-Reimyo Catalogus is beschikbaar.
Vraag hem aan als Harmonix en/of Reimyo serieus je aandacht hebben.

Voor meer informatie: Benelux-Distributeur Daluso Tel +31(0)611354725 of info@daluso.nl
Harmonix Dealers vind u op onze vernieuwde website www.daluso.nl


EDITORS' CHOICE