NIEUWSAldenkamp

Havoned toont Aldenkamp meubelcollectie 2009

Redactie HiFi.nl | 02 september 2008 | Aldenkamp | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

(ingezonden mededeling)

Havoned BV, de grootste importeur van audio- en videoaccessoires in de Benelux, kondigt vandaag de nieuwe Aldenkamp AV meubelcollectie 2009 aan. De Aldenkamp meubellijn is sinds jaar en dag dé trendsetter als het gaat om innovatie en succesvol oerhollands audio- en videomeubelontwerp. Het accent dit jaar ligt op nieuw aanbod in design, variatie in kleur en breedte.


De nieuwe Aldenkamp S-serieEen belangrijke ontwikkeling is de S-serie meubelen die Aldenkamp aan het assortiment heeft toegevoegd. De S-serie staat voor strak en elegant design, subtiel en een tikkeltje eigengereid. Met het fraaie gesloten design wordt AV-apparatuur netjes aan het oog onttrokken. De S-serie is bovendien leverbaar in vele kleuren en biedt daarom voor ieder wat wils. Zo is de S-serie verkrijgbaar in een warme ebony-kleur en een elegante crèmekleur. Ook nieuw is de keuze voor appel- of walnootfineer, die inspelen op de laatste trends in ontwerpland en de specifieke vraag van de consument. Natuurlijk kan er ook worden gekozen voor chique zwart.


De Q-serie: nog meer kijk- en luistercomfort

Het ontwerpteam heeft ook het bekroonde en succesvolle ontwerp van de Q-serie nogmaals op de tekentafel gelegd. De opdracht was om het meubel in meerdere breedtematen uit te voeren zodat de consument de keuze uit een nog ruimer assortiment heeft. De nieuwe breedtematen zorgen voor een nog fraaiere uitstraling en meer kijk- en luistercomfort.
De nieuwe Aldenkamp-producten zijn vanaf heden te bezichtigen in de 810m2 grote showroom bij Havoned in Putten. Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE