NIEUWSUltrasone

Latham: Ultrasone hoofdtelefoons in pakket


Redactie HiFi.nl | 23 juli 2008 | Ultrasone

Distributeur Crusade Audio bestond uit een partnerschap tussen Rogier van Hoof en Bas Nachtegaal. Afgelopen mei van dit jaar heeft Bas besloten om zich te richten op andere zaken buiten Crusade Audio.

Door deze beslissing was Rogier genoodzaakt zijn productassortiment te heroverwegen en te bekijken op welke producten hij zijn focus wil gaan richten voor de toekomst. De groei van het NuForce assortiment en de plaats daarin binnen Crusade Audio heeft hem logischerwijs doen besluiten te stoppen met de distributie van het merk Ultrasone.

Het nieuws dat het merk Ultrasone vrij kwam werd niet direct door Malcolm Latham als interessant opgepakt totdat hem werd gevraagd een aantal hoofdtelefoons te beluisteren. Dit deed hem besluiten af te reizen naar het hoofdkantoor van de fabrikant in Tutzing onder de rook van M√ľnchen. Men kwam tot overeenstemming, en in de loop van augustus zal ULTRASONE worden toegevoegd aan het geselecteerde merkenpakket van NAIM AUDIO, NEAT luidsprekers, DYNAVECTOR elementen, QED kabels/accessoire en QUADRASPIRE.

EDITORS' CHOICE