NIEUWSNuforce

Nieuw: NuForce S-1 speakers

Redactie HiFi.nl | 21 juli 2008 | Nuforce
(ingezonden mededeling)

Vanaf heden zijn de NuForce S-1 speakers leverbaar. Deze kleine speakers zijn volgens de fabrikant naar highend maatstaven ontworpen, en weten daardoor ondanks de kleine afmetingen een groots geluid neer te zetten.
De ontwerpers hebben gekozen voor een niet alledaags ontwerp, wat afgekeken is van de grote broer, de S-9 speakers. De speciaal voor NuForce ontworpen fullrange titanium driver is verdiept gemonteerd in de “Wave Guide” wat het driedimensionale beeld versterkt. Ook niet alledaags in deze klasse is dat de speaker kast gemaakt is van mdf. Daardoor zijn de speakers erg solide, wat ook de geluidskwaliteit ten goede komt.

De S-1 speakers zijn volgens de fabrikant ideaal om samen met de NuForce Icon een zeer goed betaalbare set te vormen. maar u kunt ze natuurlijk ook op een andere versterker aansluiten, of in een desktop systeem of tweede systeem gebruiken.

De speakers zijn leverbaar in de combinaties zwart/zwart, zwart/rood, zwart/zilver en zilver/blauw, dezelfde kleuren als de NuForce Icon versterker.

Afmetingen: (h)24,1 x (b)15,3 x (d)12,1 cm

De prijs:
249 euro per paar.

EDITORS' CHOICE