NIEUWSNiles Audio

Nieuwe afstandbedieningen van Niles

Redactie HiFi.nl | 20 juli 2008 | Niles Audio

(ingezonden mededeling)

Niles Audio introduceert twee nieuwe afstandbedieningen; de iRemote TS en de iC2.De iRemoteTS zorgt ervoor dat Multi-zone audio/video en home theater in één verenigd, draadloos systeem samenkomen. Het heldere, kleuren touch-screen heeft een duidelijke interface welke direct reageert met een enkele druk op de knop.

De nieuwe Niles iRemoteTS systeem afstandsbediening met kleurenscherm en home theater controller zorgen voor bediening van een Intellicontrol ICS A/V distributiesysteem samen met het automatiseren van het home theater. U kunt nu zowel het audio/video als ook het home theater systeem met gemak aansturen vanaf de elegante en intuïtieve interface. Doordat de iRemoteTS gebruik maakt van betrouwbare ZigBee® draadloze tweeweg technologie, ziet u alle nodige metadata om door uw menugebaseerde digitale bronnen te navigeren, zoals iPod en muziek-server.

Niles iC2

Uw system reageert op elk commando – zoals het dat ook hoort te doen. Dat klinkt misschien indrukwekkend, maar wat u beste zult vinden aan de Niles iC2 is hoe het tot in het kleinste detail te configureren is. Met de flexibele architectuur past hij praktisch in elke denkbaar home theater ontwerp. En het is nog makkelijk te installeren ook. Het gehele systeem is te configureren met een wizard, dus u hoeft geen tovenaar te zijn om indruk te maken op uw klanten.De HT-MSU werkt samen met de iC2 afstandsbediening om alle componenten in een home theater systeem te managen, automatiseren en synchroniseren. Samen zorgen ze voor een stand-alone controle van het home theater. De betrouwbare ZigBee RF transmissie verzekerd een consistente uitvoering.

De iC2 is nu beschikbaar bij BMB Electronics BV. De iRemoteTS is binnenkort beschikbaar bij BMB Electronics BV.


EDITORS' CHOICE