NIEUWS

Multitrade Belgium wordt Symphony Audio Import.

Redactie HiFi.nl | 15 juli 2008

(Ingezonden mededeling)

Multitrade Belgium  wordt Symphony Audio Import.  Met deze naamsverandering wordt nog duidelijker dat het bij Symphony enkel en alleen gaat over de import van hoogwaardige audioproducten. De naam Symphony is gekozen omdat de band met muziek hierbij heel duidelijk is.


 
Symphony Audio Import is dan ook een belangrijke verandering, waarbij wij zeker zijn dat dit een goede keuze is geweest om een langdurige toekomst als importeur verder op te bouwen. Samen met de naamsverandering is ook een volledig nieuwe website opgezet waarop u als bezoeker alle mogelijke informatie over Symphony Audio Import of zijn merken kan vinden.

Samen met de naamsverandering worden ook een aantal merken toegevoegd aan het gamma van Symphony, die meteen duidelijk maken dat Symphony Audio Import een speler is die zich positioneert op het hoogste niveau.
 
Een eerste toevoeging is het merk Zanden, dat wereldwijd een roep en faam kent onder kenners en recensenten als het nec plus ultra op audiogebied. De apparaten van Zanden behoren klankmatig tot de absolute top en zijn luxueus afgewerkt. Daarbij bieden ze ook technisch een kwaliteit die nauwelijks te evenaren valt.

Naast Zanden Audio worden ook Sutherland en Airtight aan het gamma van Symphony toegevoegd.  Sutherland is het merk van de Amerikaanse audiolegende Ron Sutherland, en staat vooral bekend om zijn uitstekende phonotrappen, die in prijs/kwaliteit verhouding veel anderen ver achter zich laten.

Airtight tenslotte is, net zoals Zanden, uit Japan afkomstig en is het geesteskind van Atasushi Miura, de voormalige topman van Luxman Audio. Midden de jaren ’80 richttez hij Air Tight op met als doel om componenten te maken van een zo hoog mogelijke kwaliteit, een doel waarin hij volgens velen geslaagd is met zijn schitterende buizen(voor)versterkers of uitstekende elementen.

Meer informatie:


EDITORS' CHOICE