Dynaudio Excite X12 prijsvraag bij Hobo Hifi

Redactie HiFi.nl | 19 juli 2008 | Dynaudio

(ingezonden mededeling)

Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Dynaudio Excite luidsprekerserie, kunt u bij  Hobo Hifi een set Dynaudio Excite X12 luidsprekers winnen (in een kleur naar keuze) inclusief een set Dynaudio Stand1 luidsprekerstands!



Bezoek uw dichtstbijzijnde Hobo Hifi filiaal, vul daar het wedstrijdformulier in en maak kans op deze Dynaudio Excite luidsprekerset inclusief bijpassende stands. En als u toch in één van de Hobo Hifi winkels bent laat u dan geheel vrijblijvend de nieuwe Excite luidsprekers van Dynaudio demonstreren! U zult er geen spijt van hebben…
Gaat u eerst nog op vakantie? Geen probleem, want u kunt meedoen tot 31 augustus 2008! De prijswinnaar zal begin september bekend gemaakt worden op www.hobo.nl en hifi.nl. Adressen van de dertien Hobo Hifi vestigingen vindt u op www.hobo.nl onder het kopje “Filialen”. Hobo Hifi en Dynaudio: Excite your life!

Dynaudio Excite

Twee namen en twee beloftes: Dynaudio en Excite. De geheel nieuw ontwikkelde Excite luidsprekerlijn koppelt High-End klankeigenschappen aan een groot luistergenot.
De Excite modellen springen efficiënt om met elke versterker of receiver, volgen het muzieksignaal snel en accuraat en klinken buitengewoon natuurgetrouw. Om dit te bereiken heeft Dynaudio alle expertise op het gebied van klanktechniek van stal gehaald en een unieke generatie luidsprekers ontwikkeld. In Excite worden de legendarische Dynaudio technologieën, zoals MSP membraanmateriaal, ultralichte spreekspoelen van aluminium, speciaal geïmpregneerde soft-domes en fasereine wisselfilters gekoppeld aan vernieuwde technische hoogstandjes: verbeterde magneetmotoren, geoptimaliseerde spreekspoelen en verdergaande detaillering dragen bij tot een meer efficiënte generatie chassis. Ook aan het uiterlijk is aandacht besteed: resonantiearme constructie van de behuizing, compact en tijdloos design en met een afwerking in echt houtfineer.



De Dynaudio Excite serie bestaat uit 5 modellen: (prijzen per paar)

Excite X36 drieweg vloerstaander, 18 cm dubbele woofer, 11 cm midden: 2.500 euro
Excite X32 tweeweg vloerstaander, 2 x 14,5 cm mid/laag: 1.980 euro
Excite X22 center, 2 x 11 cm mid/laag: 590 euro
Excite X16 tweeweg compact, 18 cm mid/laag: 1.100 euro
Excite X12 tweeweg compact, 14,5 cm mid/laag: 780 euro



De nieuwe Excite serie volgt de succesvolle Audience lijn op, die sedert 1990 de instap betekende voor de Dynaudio klankkwaliteit. Met de Excite introductie wordt dit niveau volgens de fabrikant verder opgetild tot een High-End ervaring.

MERK

EDITORS' CHOICE