NIEUWS

HDTV spreekuur bij UPC

Redactie HiFi.nl | 29 juni 2008

(gezien op Internet)

Kabel- en mediabedrijf UPC Nederland is gestart met een spreekuur over High-Definition Television (HDTV) via de MSN messenger.

Tijdens werkdagen kan iedereen met vragen over HDTV tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij een HD TV specialist van UPC. Via de chat wil UPC geïnteresseerden een extra mogelijkheid bieden informatie in te winnen over HDTV.Hoewel tot nu toe voornamelijk UPC klanten gebruikmaken van deze mogelijkheid om meer te weten te komen over HDTV, kan iedereen zijn of haar vragen stellen door HDTVSpreekuur@upcmail.nl toe te voegen aan hun MSN-adressenlijst. De specialist beantwoordt alleen vragen die betrekking hebben op HDTV. Chatters krijgen direct antwoord terug.

De meeste vragen zijn van technische aard en gaan over instellingen van HD televisies, de benodigde bekabeling in huis en de UPC HD MediaBox. Daarnaast is er een groep geïnteresseerden die nog redelijk onbekend is met HDTV. Deze groep oriënteert zich mede via de chat op wat HDTV te bieden heeft.

HDTV is bezig aan een opmars in de Nederlandse huiskamers. Steeds meer mensen kiezen voor het superieure beeld en geluid. Het groeiend aantal HD-zenders, waaronder Nederland 1 HD dat naast Euro 2008 ook de Olympische Spelen in High-Definition uitzendt, draagt bij aan de groeiende populariteit.


EDITORS' CHOICE