NIEUWSNAD

Prijswinnaar NAD VISO TWO + MOTIF prijsvraag bekend

Redactie HiFi.nl | 11 juni 2008 | NAD

Gedurende de maand Mei maakte u bij HiFi.nl kans om een NAD VISO TWO met bijpassende DALI MOTIF luidsprekers te winnen. Het enige wat u moest doen was antwoord geven op een drietal vragen. Uit de vele inzenders trokken we een prijswinnaar, in dit geval betreft het een prijswinnares.


NAD VISO: Style meets Performance.

Met de introductie van de nieuwe VISO serie stelt NAD twee DVD-receivers voor die laten zien dat perfect design uitstekend samengaat met hoge prestaties. Er zijn dan ook geen compromissen gesloten ten koste van bedieningsgemak en stijl: de nieuwe VISO DVD receivers presteren op een niveau dat past bij zeer hoogwaardige losse componenten. De NAD VISO TWO is een Stereo DVD Receiver, de VISO FIVE is een 5.1 DVD Surround Sound Receiver


Innovatief design:

Inmiddels heeft NAD met de Silverline, Lifestyle- en Masters Series ook voor design al een gedegen reputatie opgebouwd. De nieuwe VISO serie zal deze reputatie nog verder uitbouwen dankzij de slimme vondsten zoals de bovenkant en frontpaneel die uit Ă©Ă©n stuk elegant zwart geborsteld gebogen aluminium bestaan. Afbeeldingen laten slechts gedeeltelijk zien hoe fraai de VISO TWO en VISO FIVE er in werkelijkheid uit zien.


Meer gemak:

Dankzij de ingebouwde RDS tuner en DVD speler zijn alleen luidsprekers en een monitor nodig voor een complete installatie. Voor diegenen die veel muziek op een iPod™ hebben is de als accessoire verkrijgbare IPD-1 ideaal: alle informatie van de iPod™ wordt daarmee zichtbaar via het On-Screen Display. Als u alles uit de radiogolven wilt halen dan is de DAB-1 module (apart verkrijgbaar) volmaakt: deze zorgt voor volledige digitale DAB radio ontvangst. Bediening voor zowel de iPod™ dock en DAB module geschiedt met de meegeleverde comfortabele en logische afstandsbediening. Deze “lerende” afstandsbediening kan tot 8 apparaten vervangen en beschikt over een discrete toetsenverlichting voor eenvoudige bediening in donkere ruimten.


“More than just a pretty face”:

De VISO TWO biedt niet minder dan 2 x 50 watt uitgangsvermogen, terwijl de VISO FIVE 5 x 45 watt biedt. In goede NAD traditie, zijn deze specificaties volgens NAD’s “Full Disclosure Power” meetmethode dus met alle kanalen tegelijkertijd gestuurd, binnen de opgegeven vervorming en van 20 Hz tot 20kHz. Met een ingebouwde scaler, kan de geïntegreerde DVD speler via de HDMI uitgang upscalen tot 1080i voor de mooiste plaatjes. Met hoogwaardige Crystal™ D/A en A/D omzetters garandeert dat NAD’s “Music First” filosofie volledig tot z’n recht komt.


En de prijswinnares is:

Mevr. Sophia Boor

Mevrouw Boor, namens importeur AND Benelux en HiFi.nl willen we u hartelijk feliciteren met de gewonnen prijs.

MERK

EDITORS' CHOICE