NIEUWSImerge

Viertron importeur Imerge

Redactie HiFi.nl | 10 juni 2008 | Imerge

(ingezonden mededeling)

Imerge, de Engelse pionier op het gebied van hard disc mediaservers, slaat de vleugels uit in Nederland door samenwerking met de Nederlandse importeur van High End AV
producten, Viertron BV.

Het in Cambridge gevestigde Imerge wordt alom erkend als pionier en leidt de industrie op het gebied van internet based multiroom AV mediatoepassingen. De productlijn van Imerge is indrukwekkend te noemen na recente hard- en softwarematige uitbreidingen van hun serversystemen. De software en hard disc mediaservers van Imerge zijn vanaf heden verkrijgbaar in Nederland. Enkele geautoriseerde dealers en installateurs uit het netwerk van Viertron BV zullen de producten gaan voeren. Deze vaklieden worden geselecteerd op kennis van en ervaring met mediaservers en zullen na een intensieve Imerge-training voor een solide basis zorgen waarop het merk Imerge kan zetelen.

De keuze voor Imerge ligt in het verlengde van Viertron’s bedrijfsfilosofie. Sinds 1977 is de naam Viertron synoniem voor High End. Met merken in het pakket als Acoustic Energy, Cyrus, Meridian, Musical Fidelity heeft Viertron een indrukwekkend portfolio van High End audio en met de kabels van Supra is een brug naar High End video snel gelegd. De producten van Imerge zullen de perfecte aanvulling vormen op dit pakket.


EDITORS' CHOICE