NIEUWSQuad

Kleine actieve monitors van QUAD


Redactie HiFi.nl | 09 juni 2008 | Quad

(ingezonden mededeling - bewerkt door Steven Vos)

QUAD maakt naast de elektrostaten al jaren een succesvolle serie ‘gewone’ luidsprekers. Daarvan zijn nu de twee boekenplank-types (de 11 liter 11L en de 12 liter 12L) uitgebracht met afgestemde ingebouwde versterkers: Current Dumpers van 60 Watt voor het laag, 40 Watt voor het hoog. Samen met de hoogwaardige hoog- en laagweergevers staan ze garant voor een breed frequentiespectrum van 45 Hz tot 24 kHz.Deze kleine actieve QUAD monitoren hebben genoeg aan lijnniveau en een volumeregelaar. Uiteraard kan het ook met een QUAD 99CD-P CD-speler, die niet alleen rechtstreeks op de ‘L actives’ kan worden aangesloten, en daarbij ook nog 3 digitale ingangen biedt.

Prijs:
De ‘L actives’ zijn leverbaar in zwarte hoogglans en kennen een adviesprijs per stuk van 475 euro voor de 11Lactive en 675 euro voor type 12Lactive.Quad nu ook in zwart en wit

QUAD heeft als echte stereo-diehard besloten om in de aanloop naar een nieuwe zware serie elektronica de bestaande 99-serie elektronica uit te brengen in een chique matzwarte uitvoering. Deze is vanaf nu leverbaar, voor dezelfde prijs als de zilveren uitvoering. Vanaf juli zullen de QUAD luidsprekers van de L2-serie ook in hoogglans wit leverbaar zijn.

EDITORS' CHOICE