NIEUWSEnergy

Nieuwe 5.1 speakerset van Energy

Redactie HiFi.nl | 01 juni 2008 | Energy

(ingezonden mededeling)

Het Canadese Energy Speaker Systems, onderdeel van de Klipsch Group, introduceert het nieuw 5.1 luidsprekersysteem, de Take Classic.

Of het nu The Bold and The Beautiful, The Lord of The Rings of Zwartboek is…. dankzij het Energy Take Classic 5.1 luidsprekersysteem klinkt het volgens de fabrikant alsof u er bij bent.



Het complete surround systeem bestaat uit vier satelliet luidsprekers, een centerkanaal luidspreker en een krachtige 200 Watt subwoofer. De luidsprekers maken gebruiken van hoogglans zwart gelakte, extra stevige MDF behuizingen waarin de driver componenten verwerkt zijn.

De satelliet en centerluidsprekers bevatten de voor Energy unieke, en gepatenteerde, "Convergent Source Module" (CSM) technologie. Dankzij deze puntbron technologie is het mogelijk om een met minimale vervorming een maximaal breed afstralinggedrag mogelijk te maken. Voordeel is dat, ondanks de compacte afmetingen, er volgens de fabrikant toch een geloofwaardig groots geluidsbeeld wordt gecreëerd.



De lage tonen regionen worden voor rekening genomen door de actieve subwoofer. Dankzij de krachtige 200 Watt versterker gekoppeld aan de Ribbed Elliptical Surround™ woofer is dit kleinood verrassend goed in staat om volle, diepe lage tonen weer te geven.

Het Take Classic 5.1 systeem (699 euro) staat demonstratieklaar opgesteld in het Look en Listen centrum in Geldermalsen en natuurlijk bij uw lokale Energy dealer.


EDITORS' CHOICE