NIEUWSPioneer

Nieuwe Blu-ray speler van Pioneer

(ingezonden mededeling)

Pioneer kondigt de BDP-LX71 BonusView Blu-ray Disc-speler aan. Dankzij de nieuwste audio- en videotechnologieën overtreft de speler de huidige desktopmodellen in de markt en herdefinieert hij de wereld van het digitale entertainment. In combinatie met de ‘HD ready 1080p’ KURO schermen en A/V-receivers van Pioneer creëert de BDP-LX71 BonusView Blu-ray Disc-speler de meest levensechte filmervaring.

“Onze nieuwe Blu-ray Disc-speler bewijst dat Pioneer een overweldigende kijk- en luisterervaring wil bieden aan al wie het beste wil in vorm en functies”, verklaart Philippe Coppens, Manager Technology & Information, Pioneer Europe. “Met het uitbrengen van de BDP-LX71 BonusView Blu-ray Disc-speler versterken we de Pioneer Europe. “Met het uitbrengen van de BDP-LX71 BonusView Blu-ray Disc-speler versterken we de reputatie van Pioneer als een merk dat steeds aan de behoeften van veeleisende cinefielen voldoet.”Beeld van bioscoopkwaliteit

Met de HDMI 1.3a-technologie voert Pioneer filmfans mee naar het entertainment van de volgende generatie met de meest geavanceerde videoprocessing van het moment. HDMI 12-bit Deep Colour is voor het eerst geïmplementeerd voor een ongeëvenaard spectrum van tinten en schakeringen, wat resulteert in glasheldere en realistische beelden. Dankzij de Pioneer 1080p HD digital film direct / 24 frames per seconde (fps) video-uitvoer biedt het model een vloeiende en getrouwe weergave van films op Blu-ray Disc. Door het behoud van de filmscènecadans waarin Blu-ray Disc-films worden gecreëerd en speelfilms vastgelegd, genieten de kijkers van een hoogwaardige, natuurlijke filmervaring net alsof ze in de bioscoop zitten. Pioneer verbetert nog de superieure DVD-weergave in de nieuwe speler met de toevoeging van de geavanceerde, intern ontwikkelde PureCinema Deinterlacer. Dvd’s kunnen worden omgezet naar een 1080p-resolutie voor een betere beeldkwaliteit en compatibiliteit met HDTV’s.

Dynamisch geluid voor meer emotie

De nieuwe speler ondersteunt geavanceerde geluidsformaten, met decodering van Dolby TrueHD en Dolby Digital Plus, DTS HD* en DTS HD Master* HR-geluidsformaten. De Wolfson Digital Audio Converters (DAC’s) – typisch gebruikt door ontwerpers van superieure audio-installaties en in professionele geluidsapparatuur - garanderen de allerbeste geluidsprestaties. Pioneer onderkent het belang van puur en genuanceerd geluid voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Robuuste kwaliteit

Superieure kwaliteit zit hem in de details. De BonusView Blu-ray Disc-speler van Pioneer garandeert topprestaties dankzij superieure onderdelen, een centrale schijflader voor minder trillingen, specifieke geluidsen videoprintplaten en met de hand gemaakte onderdelen. Met zijn vergulde aansluitingen, capacitantie-aanraaktoetsen en aluminium voorpaneel zal de BDP-LX71 de designliefhebbers zeker weten te bekoren.

Synergie met Pioneer thuisbioscoop

In combinatie met de KURO plasmatelevisies en het aangekondigde assortiment A/V-receivers zoals de SC-LX71 en SC-LX81, maakt deze nieuwe Blu-ray Disc-speler de home-entertainment ervaring compleet, zodat consumenten volledig kunnen opgaan in een overweldigende HD-ervaring. Zijn unieke instellingen reproduceren accuraat subtiele details, levendige kleuren en diepe schaduwen op KURO televisies. Wanneer hij wordt aangesloten op een nieuwe Pioneer SC-LX71 of SC-LX81 A/V-receiver via HDMI, perfectioneert de BDP-LX71 de geluidsweergave van cd’s met het intern ontwikkelde Precision Quartz Lock System (PQLS). Die geavanceerde functie synchroniseert de muziekdata die van de Blu-ray Disc-speler naar de receiver worden gestuurd, zodat muziekliefhebbers kunnen genieten van een meeslepende hogeresolutie-luisterervaring.Gebruiksgemak

Dankzij het exclusieve chipsetdesign en de superieure bouwkwaliteit is de responsiviteit aanzienlijk verbeterd. Omdat Pioneer een harmonieuze look en een optimale werking van zijn thuisbioscoopproducten nastreeft, kreeg de grafische gebruikersinterface dezelfde ‘look & feel’ als die van de KURO plasmaschermen en de nieuwe SC-LX71 en SC-LX81 A/V-receivers. Gebruikers kunnen hun kijkervaring ook personaliseren aan de hand van de exclusieve “video adjust mode”, met voorgedefinieerde instellingen en handmatige aanpassing van de meeste beeldparameters. Voor veeleisende entertainmentfanaten is de speler een uitstekende investering, die klaar is voor de innovaties in de HD home entertainmenttechnologie.

Specificaties BDP-LX71

 • BonusView (ook bekend als profile 1.1): Ja
 • HDMI 1.3a: Ja, 12-bit Deep Colour
 • Geavanceerde audiobitstream: Ja, alle formaten
 • Geavanceerde audiodecodering: Dolby Digital Plus/Dolby True HD/DTS-HD/DTS HD Master
 • Wolfson Professional Audio DAC’s: Ja x 4
 • Hoogwaardige videocodeur: 297 Mhz 12-bit
 • Trillingvrije HDMI cd-audio met PQLS: Ja
 • Video Adjust finetuning: Ja
 • 7.1-kanaals analoge uitvoer: Ja
 • Vergulde aansluitingen: Ja
 • Aluminium voorpaneel: Ja
 • Capacitantie-aanraakknoppen: Ja
 • Nieuwe grafische gebruikersinterface: Ja

Beschikbaarheid:

De Pioneer BDP-LX71 BonusView Blu-ray Disc-speler zal te koop zijn in de zomer van 2008.


EDITORS' CHOICE