NIEUWSPhilips

8ste MFBfreaks meeting

Redactie HiFi.nl | 09 mei 2008 | Philips

Op 24 Mei aanstaande zal voor de achtste keer de mfbfreaks.nl meeting gehouden worden in gebouw de Hoeckenisse te Klaaswaal. Het belooft weer een interessante middag te worden met tal van activiteiten, wetenswaardigheden, demonstraties en gezelligheid. 

De onderwerpen zijn deze keer:

Boxenvergelijking:

Een aantal medefreaks hebben gevraagd of de mogelijk bestaat hun eigen boxen te vergelijken met andere (passieve) boxen. Piet Gouw zal hiertoe zijn vergelijking`s apparatuur ter beschikking stellen en de te vergelijken boxen qua efficiëntie-verschillen meten en uit te levelen. Het is de bedoeling dat de vergelijking door de mensen ook zelf wordt gedaan en toegelicht. Vanzelfsprekend wordt daarvoor eigen muziekmateriaal gebruikt.

Doorlopende demonstraties:
Voor de liefhebbers van luidsprekers en hifi apparatuur bestaat er de mogelijkheid zelf meegebrachte apparatuur te demonstreren of te ruilen. Er zijn voldoende tafels beschikbaar voorzien van 220V die vrij te gebruiken zijn. Voorgaande jaren hebben al veel mfbfreaks hun verzameling van mfb boxen, maar ook hifi apparatuur op spectaculaire wijze gepresenteerd.

HiFi.nl aktie
Lezers van HiFi.nl kunnen voor deze meeting ook een tafel huren. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@mfbfreaks.nl ovv. lezer HiFi.nl

Technisch panel:
Er zal een panel worden gehouden waar bezoekers interactief aan kunnen meedoen. Hierbij is het mogelijk om vragen te stellen aan Piet, Herman of André over luidsprekers, apparatuur of algemene zaken. Mochten jullie al een vraag in gedachten hebben dan zou het prettig zijn voor ons om deze alvast per email te ontvangen.

Service:
De hele middag is het mogelijk defecte apparatuur tegen een gereduceerd tarief te laten te repareren door ons mfbfreaks.nl servicepunt. Het afgeven en later ophalen van reparaties behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Agenda:
Volgt binnenkort op de website en via het forum.

De entree voor deze middag is 5 eur. Dit is indien gewenst, inclusief tafel voor demonstraties. Meer informatie over de meeting kunt u vinden op onze website alwaar u ook een routebeschrijving naar Klaaswaal zult aantreffen.

Wij verwelkomen u graag op 24 Mei te Klaaswaal (Zaal open 12:30 uur)

Piet Gouw, Herman van Eersel en André Overweel
Organisatie mfbfreaks.nl meeting VIII
http://www.mfbfreaks.nl

MERK

EDITORS' CHOICE