NIEUWSPanasonic

Panasonic PT-AX200E wint TIPA award


Redactie HiFi.nl | 30 april 2008 | Panasonic

(ingezonden mededeling)

De Panasonic PT-AX200E is door TIPA uitgeroepen tot “Beste geteste projector in Europa 2008” en heeft daarvoor de prestigieuze TIPA Award 2008 ontvangen.
Het juryrapport luidt:

De Panasonic PT-AX200E projector is ideaal voor het bekijken van tv, film en foto`s. Dankzij de krachtige 2000 ansi-lumen lichtopbrengst en het nieuwe Light Harmonizer 2 technologie is het zeer gemakkelijk gemaakt voor iedere gebruiker om te genieten van levendig, dynamische beelden. Zelfs als men geen aparte Home Cinema ruimte beschikbaar heeft.

Panasonic`s vooruitstrevende technologie zorgt voor een verbetering van de kleur reproductie van film materiaal. Deze zorgen ervoor dat de PT-AX200E op de juiste wijze de Hollywood beeld kwaliteit weergeeft zoals men bedoelt heeft. Hierdoor is de PT-AX200E de basis voor iedere Home Cinema configuratie.

Dankzij het zeer geavanceerde kleur management systeem is het mogelijk om de persoonlijke voorkeur van de gebruiker met betrekking tot kleurwaardes aan te passen in de projector.

TIPA (Technical Image Press Association) is een onafhankelijke vereniging van hoofd- en technische redacteuren van Europese fototijdschriften. De prestigeuze TIPA Award wordt toegekend aan een product als erkenning van de superieure kwaliteit en prestaties die het product onderscheidt van andere producten in de betreffende categorie.

EDITORS' CHOICE