NIEUWSArcam

Met HiFi.nl naar de open dag van Audiac?

Redactie HiFi.nl | 11 april 2008 | Arcam

In samenwerking met Audiac kan HiFi.nl een beperkt aantal mensen uitnodigen voor de open dag van Audiac op 21 april aanstaande.

We hebben ervoor gekozen om een aantal lezers van HiFi.nl uit te nodigen. Deze mensen moeten producten uit het Audiac assortiment – Arcam, Mark Levinson, Wilson Audio, Transparant Cable, Ayre, Tivoli Audio, Geneva, Lexicon, Revel, Thiel en Wadia -  in hun set hebben.

Hieronder een gedeelte uit de officiële uitnodiging om je een idee te geven wat je die dag mag verwachten.


foto: Jiri Büller

"Bezoekers kunnen tijdens deze twee dagen niet alleen met onze producten maar ook met hun bouwers en ontwerpers kennismaken. Onder de buitenlandse gasten bevinden zich
Brent Hefley van Ayre Acoustics, David Wilson en Peter McGrath van Wilson Audio, Kevin Voecks van Revel, Andy Baker van de Harman Specialty Group, Brad O’Tool van Transparent en Arcams Scott Campbell.

De hoeveelheid nieuw te introduceren producten is al even indrukwekkend, van de Alexandria Series 2 en de KX-R en MX-R versterkers van Ayre Acoustics tot Mark Levinsons No. 502 Surround Processor, de Revel Ultima Series 2 en de Arcam A-38 samen met een prototype van de CD-37 in een bijzondere combinatie met de Wilson Watt Puppy 8"

Wilt u op maandag 21 april met ons mee naar de open dag van Audiac in Nieuwegein, stuur dan een mailtje naar redactie@hifi.nl met daarin een foto van uw set – en wel specifiek van de Audiac merken – en uw motivatie om mee te gaan naar de open dag van Audiac. De inzenders van de leukste, mooiste of meest bijzondere reacties zullen een uitnodiging ontvangen om mee te gaan. Doe uw best, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

HiFi.nl bezocht in 2006 ook de open dag van Audiac. Hieronder het videoverslag van deze open dag door Jiri Büller en Marc Brekelmans.

MERK

EDITORS' CHOICE